982 30 120

Linn-cathrin Almeland

20. års erfaring innenfor akupunktur og posturologi

Mitt fokus er alltid å finne årsaken til ditt problem for derved å oppnå et varig resultat! Behandler man ikke det underliggende vil problemet nesten uten unntak komme tilbake.

 


Gjennom mine 20 år som behandler innenfor tradisjonel akupunktur, auriculomedisin/nevrologisk akupunktur, posturologi og ernæring har jeg utviklet et nyansert syn på kropp og helbredelse.

 

Jeg vet at god helse og en funksjonell kropp avhenger av mange forskjellige faktorer og det hele skal balanseres og spille sammen på en god måte. Jeg er opptatt av å være en brobygger mellom den evidensbaserte vestlige medisinen og den østlige holistiske tilnærmingen til helse.. Den ene utelukker ikke den andre.

 

Når du kommer til meg med et problem vil jeg kartlegge problemet på best mulig måte og velge den eller de behandligsmetodene jeg mener er det riktige for deg. Pasienter vil ofte oppleve at jeg kombinerer flere disipliner for å oppnå hurtigst og best resultat.

 

Alle som kommer til meg vil bli utredet posturologisk, dvs jeg tar en titt på måten du står på og hvordan du stiller inn og beveger kroppen din, dette anser jeg som svært viktig fordi forstyrrelser i bevegelsesapparatet kan ha innflytelse på svært mange funksjoner, det være seg stressrespons, fokus, utmattelse, innlæring mm. Overser man dette vil man ikke oppnå gode nok resultater.

 

Jeg behandler deg samtidig som jeg gir deg veiledning i hva du selv kan gjøre for å få det bedre. Det kan være råd om øvelser, pusteteknikker, kostråd og annet. Det er viktig for meg at du som pasient føler deg trygg og ivaretatt.

 

Velkommen!

Veiledende lege Dr. Geir Flatabø
Klinikken har samarbeid med tannlege Erik Barman og Klinikk for osteopati Cronauer.

Akupunktør og Posturolog Linn-Cathrin Almeland Bergen

Min bakgrunn

  • Utdannet Akupunktør fra Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur – Danmark 1999
  • Grunnmedisinsk utdannelse, anatomi, fysiologi og patologi – Trondheim 1996
  • Auriculoterapi/nevrologisk akupunktur/auriculomedisin ved Dr med Raphael Nogier /Frankrike
  • Praksisopphold gjennomført ved Dr Nogiers klinikk Lyon Frankrike
  • Posturologi ved Ecole de Posturologie - dr med Michel Marignan – Frankrike
  • Praksisopphold gjennomført hos Dr Marignan Marseilles Frankrike
  • Kostholdsveileder Tunsberg Medisinske skole 2014
  • Kosmetisk akupunktur / Facial Enhancement Paul Adkins UK
  • Tillegg: har flere videreutdanningskurs innenfor posturologi, posturologi for idrettsutøvere, auriculomedisin, intoleranse og allergi, lysbehandling, chromoterapi, terapibriller, psykologi, stress og traumebehandling m.m.
Hjemmeside opprettet av